Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Haldens Roklub  stiftet 24. August 1908. Meldem av Norges Idrettsforbund.

Østlandsregattaen 2012 på Årungen

Østlandsregattaen 2012 på Årungen

Østlandsregattaen  Årungen 19 – 20 mai 2012.

Hele ro-norge med landslaget og Olav Tufte i spissen deltok på regattaen i helga, til stor inspirasjon for de yngre roerne.
Det ble en stor opplevelse for Haldens ferske roere å møte Olav i dusjen.
For Haldens Roklub deltok Thomas Furuvarp i junior A samt Adrian Øvreeide Liaklev og Jesper Skorpen i junior B. For Jesper var det hans første rokonkurranse.
Det var svært god deltakelse i disse klassene da nærmest alle klubber deltok og det var skarp konkurranse.  Gutta deltok tilsammen i 10 løp, både i singlesculler, dobbelsculler og dobbeltfirer, da i samarbeide med øvrige østfoldklubber. Dette ble gjort for å få mest mulig løpserfaring som grunnlag for kommende oppgaver. Det ble oppnådd gode resultater med flere plasseringer topp 3 hvorav 1 seier til Adrian.
Klubbens mål er å få utøverne til å være blandt de 5-6 beste i respektive klasser gjennom sesongen, hvor NM i september blir årets høydepunkt. Så langt ser gutta ut til å være i rute.

Bernt Haugen, lagleder på regattaen


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Haldens Roklub