Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Haldens Roklub  stiftet 24. August 1908. Meldem av Norges Idrettsforbund.

Tunevannsregattaen 2020

Tunevannsregattaen 2020

Haldens roklub deltok på tunevannsregattaen i helgen. I det strålende solskinnsværet stilte Haldens med 5 junior og 2 seniorroere. Tunevannet er delt opp i 500m og 200m supersprint på lørdag, og vanlige distanser på søndag. Fra Tunevannet fikk Haldens med seg strålende resultater, og reiste hjem med totalt 5 gull, 2 tredjeplasser og en supersprintseier.

Lørdag er alle løpene 500m, Elliot Gundersen, David Stenkløv og Lars Elsness startet regattaen i JrC i singel sculler i 4. heat, alle 3 rodde bra, og Lars gjennomførte sin første regatta. Maria Grønberg Møller deltok i JC, og vant sitt heat overlegent i singel. Haakon Solli Borge kom på en tredje plass i singel JA. Thomas Furuvarp kom på 4. plass i senior. I dobbelt var Elliot og David superraske i starten, en fisk (åra gikk under båten) bremset dem og kom på 4. plass i JC. Maria tok ny seier i dobbeltsculler i en kombinasjonsbåt med Trondheim i JC.

Haakon rodde i den Norske dobbelfireren som er kvalifisert til Junior EM. Etter en 2 ukers treningssamling i Drammen som oppladning for Junior EM, dominerte de løpet og kom 2 båtlengder foran neste motstander. Utrolig bra på en distanse på 500m! 

Supersprinten er spesiell siden den er på 200m, her vant Maria og fikk gavekort i premie.

Søndag vant Maria sitt løp i singel, og rodde hele 14 sekunder raskere enn lørdagens løp i JC. Thomas kom på 4. plass i singel, Haakon vant løpet i dobbeltfireren nesten 20 sekunder foran andre plass. Elliot og David kom på 6. plass i singel JC. Seniorroerne Thomas og Adrian Øvreeide Liaklev avsluttet regattaen i dobbelt sculler på 2000m. De gikk hardest ut og kjempet om 1. plass de første 1000m, men endte til slutt på 3. plass.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Haldens Roklub